Нормандський яблучний пиріг. Найбільший яблучний пиріг!


Опубликованно 31.12.2018 13:55

Нормандський яблучний пиріг. Найбільший яблучний пиріг!

Приготування:

1) У борошно додаємо цукор, розмішуємо, додаємо порізане сл. масло і швидко перетираємо руками в крихту. Потім додаємо холодну воду і знову перетираємо тісто в крихту, формуємо кулю і поки залишаємо.

2) У цей час моєму яблука, вирізаємо серцевину і нарізаємо часточками, збризкуємо лимонним соком щоб яблука не почорніли. У розігріту сковороду кладемо сл. масло і цукор, додаємо наші яблука і злегка, акуратно помішуючи прогріваємо 3-5 хв, для того щоб яблука стали м\'якшими.

3) Форму змащуємо вершковим маслом і обсипаємо манкою, розподіляємо тісто по формі і робимо бортики в 1 див.

4) Викладаємо скибочки яблук і відправляємо в розігріту духовку на 45-50 хв, потім пиріг присипали ложкою цукру і полили трохи соком, який утворився під час прогрівання яблук на сковороді, знову відправляємо в духовку на 5 хв.

Дістаємо пиріг з форми, тільки коли він повністю охолоне, я залишаю на ніч, а вранці вже дістаю з форми і подаю на сніданок. Приємного чаювання!!!



Категория: Новости