Спіральна картопля


Опубликованно 04.01.2019 11:30

Спіральна картопля

Приготування: Крок 1: нарізаємо картоплю.

Картопля добре промийте, шкірку знімати не потрібно, тільки якщо вона дуже товста.

Настроміть картоплю на шпажку.

Ножем, рухаючи по спіралі робіть надріз до самої шпажки прорізаючи картоплю.

Ріжте акуратно, щоб у вас вийшов серпантин, а не окремі фрагменти.

Коли закінчите, акуратно розтягніть картопля по шпазі.

Все те ж саме зробіть з рештою картоплею. Крок 2: готуємо кляр.

Висипте в глибоку тарілку борошно.

Додайте крохмаль, орегано, чилі, сіль і перець.

Влийте трохи води, щоб розвести спеції і борошно.

Добре збийте вінчиком, кляр повинен вийти досить густим, тому не додавайте занадто багато води. Крок 3: смажимо спіральну картоплю.

Занурте картоплю в кляр. Картопля повинна бути сухою!

Ложкою розкласти тісто по всьому картоплі, щоб потрапило і в надрізи.

Злегка обтрусіть.

Надішліть картопля смажитися в добре розігрітій олії на кілька хвилин.

Коли картопля стане золотавою і м\'якою, виймайте її з масла і відправляйте на паперовий рушник, щоб видалити надлишок жиру. Крок 4: подаємо спіральну картоплю.

Спіральний картопля виходить дуже смачним, подавайте його з соусом. Краще дайте йому трохи охолонути перед подачею, щоб не обпектися.Приємного апетиту!



Категория: Новости