Вірменський "Хохоп" з куркою. Смакота на вечерю за 30 хвилин


Опубликованно 07.01.2019 18:45

Вірменський

Приготування:

Курячі гомілки посолити і поперчити.

Обсмажити на рослинній олії до рум\'яності з усіх боків. Гомілки прибрати зі сковороди. 3. Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити до карамельного кольору (слідкуйте, щоб не згорів).

Обсмажити на рослинній олії до рум\'яності з усіх боків. Гомілки прибрати зі сковороди.

Додати гранат, викласти курку і вершкове масло. Посолити, поперчити за смаком. Тушкувати під кришкою 20 хвилин.

Як гарнір можна відварити картоплю. Це нереально смачно! Насолоджуйтесь!



Категория: Новости