Яєчня яєчня з сиром


Опубликованно 11.01.2019 13:05

Яєчня яєчня з сиром

Приготування:

Розігріти духовку до 220 С підігріваються тільки знизу. Натерти багет на крупній тертці, щоб вийшло близько 2 склянок великих хлібних крихт. Запікати в духовці 7-8 хвилин. У сковороду додати рослинне масло. У холодну рослинне масло додати чебрець. Нагріти. Додати тонко нарізаний лук. Обсмажити до м\'якості і прозорості цибулі. Прибрати гілочки чебрецю. Вимкнути нагрів, додати хлібні крихти і перемішати. У мисці змішати сир і вершки до однорідності. Посолити, поперчити. Додати цибулю з хлібними крихтами і перемішати. Розділити на дві частини. Викласти першу частину у форму для запікання. Зверху покласти тонко нарізану шинку. Викласти поверх другу частину сирної маси. На поверхні ложкою зробити поглиблення для жовтків. Розбити яйця і викласти на поверхню сирної маси таким чином, щоб жовток потрапив в поглиблення. Поперчити. Запікати в духовці 25-30 хвилин.



Категория: Новости