Оселедцева ікра. Шалено смачно і дуже швидко готується


Опубликованно 19.01.2019 02:20

Оселедцева ікра. Шалено смачно і дуже швидко готується

Приготування:

1) Оселедець очистити від шкірки, випатрати, видалити голову, хребет і кістки.

2) Моркву відварити.

3) Всі інгредієнти пропустити через м\'ясорубку крім слив. масла.

4) За кілька годин до приготування ікри вершкове масло дістати з холодильника, щоб воно було абсолютно м\'яким, і з\'єднати з пропущеними продуктами. Добре перемішати і ікра готова! Приємного апетиту!

P. S Плавлений сирок вибирайте тільки якісний, не з найдешевших.

Використовувати в ікру саме злив.масло, а не маргарин.

З чорним бородінським хлібом буде смачніше, ніж з білим.



Категория: Новости