Смачний м\'ясний рулет з квашеною капустою!


Опубликованно 20.01.2019 01:45

Смачний м\'ясний рулет з квашеною капустою!

Приготування:

Покроковий рецепт приготування м\'ясного рулету: Вибираємо для нашого страви свинячу грудинку з прошарком, промиваємо і знімаємо з неї шкіру. Розрізаємо і ділимо прошарок на дві частини, після чого проколюємо її ножем. Посипаємо свинячу прошарок рясно спеціями для мяса Kamis, додаємо сіль за смаком і втираємо з усіх боків. Для вбирання маринаду відкладаємо прошарок на 40 хвилин і починаємо готувати начинку. Квашена капуста стане досить легким і вишуканим гарніром до нашого м\'ясної страви. Розігріваємо сковороду, додаємо до неї невелику кількість рослинної олії і викладаємо капусту. Готуємо капусту 20 хвилин на середньому вогні, додавши в неї приправу від Kamis, ретельно перемішуємо. Вимикаємо плиту і відставляємо сковороду для охолодження капусти. На одну сторону нашої прошарку викладаємо отриману начинку з капусти, закриваємо іншою стороною прошарку і добре закріплюємо зубочистками з усіх боків. Викладаємо наш рулет на деко, формуємо і відправляємо в розігріту до 250 градусів духовку на 20 хвилин. Дістаємо рулет з духовки, доповідаємо до нього в деко яблука, знижуємо градус духовки до 200 і готуємо нашу страву ще 35 хвилин. Вийшло соковите і дуже апетитне блюдо! Готуємо смачно, готуємо разом свинячу грудинку з квашеною капустою і яблуками!



Категория: Новости