Курячі рулети


Опубликованно 21.01.2019 04:45

Курячі рулети

Приготування:

Крок 2: Начинка.

Відварити пшеничну крупу в підсоленій воді. Додати рослинне масло, перець, орегано, цедру лимона, нарізані помідори, маслини і сир фета. Крок 3: Філе.

Куряче філе розділити на половинки, накрити з двох сторін харчовою плівкою і відбити. Розділити пшеничну крупу на 4 частини і розподілити між курячим філе. Згорнути філе в рулети і закріпити зубочистками. Крок 4: Запікання.

Сковороду змастити олією, викласти філе. Філе зверху змастити рослинною олією, запікати в духовці при температурі 200 С за 60 хвилин. Крок 5: Подача.

Викласти на тарілки, вилучити зубочистки, додати в тарілку листя салату.



Категория: Новости