Торт манго-манго з кремом пломбір


Опубликованно 21.01.2019 04:45

Торт манго-манго з кремом пломбір

Приготування:

Готуємо бісквіт. В чаші змішуємо яйця і цукрову пудру і збиваємо до пишної густої білої маси приблизно 10 хвилин. Додаємо пюре манго і акуратно перемішуємо.

Додаємо суміш сухих інгредієнтів (борошно, крахммал, розпушувач) і акуратно перемішуємо. Перекладаємо тісто у форму змащену маслом і відправляємо в духовку.

Готуємо крем. У сотейнику змішуємо сметану з яйцями, додаємо цукор і кукурудзяний крохмаль, перемішуємо і ставимо на плиту на водяну баню, заварюємо крем приблизно 6 хвилин. Остуджуємо крем. В чаші збиваємо масло кімнатної температури в пишну масу і додаємо порціями крем, добре перемішуємо.

Манго ріжемо на кубики. Бісквіт розрізаємо на три пласта.

На бісквіт викладаємо частину крему, розподіляємо рівномірно шматочки манго, закриваємо наступним бісквітом. Зверху торт змащуємо кремом, охолоджуємо і подаємо до чаю) Приємного апетиту!)



Категория: Новости