Святкова курка з апельсинами в духовці


Опубликованно 22.01.2019 08:45

Святкова курка з апельсинами в духовці

Приготування:

Спочатку курочку потрібно замаринувати. Раджу довго маринувати, мінімум 24 години, щоб все м\'ясо добре просякло пахощами. Для маринаду потрібно на тертці або через прес, тут вже як Ви віддаєте перевагу, подрібнити весь часник. Натерти цедру половини апельсина, акуратно, не зачіпаючи білу оболонку, так як вона може надати гіркоту, яка нам зовсім ні до чого в цьому рецепті.

Додати соєвий соус і сіль, додаємо сіль за смаком соєвий соус також солоний, тому не переборщіть з сіллю. Як кажуть, завжди можна досолити, а от що робити якщо пересіл?



Категория: Новости