М\'ясо по-французьки. Гаряче блюдо на Новий рік!


Опубликованно 05.02.2019 12:30

М\'ясо по-французьки. Гаряче блюдо на Новий рік!

Приготування:

Крок 2: М\'ясо.

М\'якоть свинини ріжемо на шматки товщиною 1,5-2 см і злегка відбиваємо, солимо, перчимо і обсмажуємо з двох сторін на добре розпеченій сковороді, з мінімум масла, буквально за 30 секунд з кожної сторони. Крок 3: Картоплю.

Картоплю ріжемо на шматочки, солимо, перчимо і скроплюємо маслом. Крок 4: Заправка.

Цибулю дрібно ріжемо кубиками, змішуємо з половиною тертого на крупній тертці сиру і майонезом. Крок 5: Приготування.

Форму змащуємо маслом і викладаємо наш картоплю, потім зверху шматочки м\'яса і розподіляємо по всій поверхні підготовлений цибулю з сиром. Відправляємо в розігріту духовку приблизно на 40 хв, потім посипаємо рештою сиром і відправляємо в духовку ще на 3 хв.

Приємного апетиту!



Категория: Новости