Картопля «Буланжер» або картопля булочника


Опубликованно 06.02.2019 12:05

Картопля «Буланжер» або картопля булочника

Приготування:

Кроки приготування:

1. У курячий бульйон додаємо часник, чебрець, розмарин і доводимо до кипіння.

2. Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо до м\'якості.

3. Картоплю нарізаємо тоненькими кружальцями.

4. У форму, змащену маслом, викладаємо кружечки картоплі внахлест один на одного.

5. Кожен шар солимо і перчимо, в середині шарів картоплі викладаємо шар цибулі і зверху викладаємо ще два шари картоплі.

6. Заливаємо картоплю бульйоном, процідивши його через сито.

7. Зверху кладемо шматочок вершкового масла і відправляємо в духовку на 190 градусів на 40 хвилин, залежно від сорту картоплі і духовки. Готовність перевіряємо ножем або зубочисткою.

Приємного апетиту!



Категория: Новости