Свинина з цибулею і яблуками


Опубликованно 17.09.2019 06:40

Свинина з цибулею і яблуками

Приготування: Крок 1: нарізаємо яблука.

Вимийте яблука, розріжте кожне на вісім частин і видаліть насіння і гілочки.

Нарізані яблука покладіть в тарілку з водою (так, щоб всі часточки були занурені).

Додайте лимонний сік, перемішайте і залиште на 15 хвилин. Яблука будуть з'являтися час від часу, так що потрібно рукою їх притапливать. Через 15 хвилин злийте воду, яблука обсушіть. Крок 2: нарізаємо свинину.

Вимийте і обсушіть м'ясо, зріжте жир і плівочки.

Наріжте великими скибочками завтовшки приблизно 1,5-2 см. Поперчіть і м'ясо посоліть, посипте гострої та солодкої паприкою, а так само майораном. Поки відкладіть в сторону. Крок 3: нарізаємо цибулю.

Цибулю наріжте кільцями. Щоб цибульний сік не щипав очі, під час різання занурюйте лезо в холодну воду час від часу. Крок 4: смажимо свинину.

Посмажте м'ясо на сильному вогні в олії приблизно за 20 секунд з кожної сторони. Перекладіть на змащений маслом деко для запікання. Крок 5: смажимо цибулю.

Підсмажте цибулю до прозорості. І потім перекладіть на м'ясо. Крок 6: тушкуємо яблука.

Покладіть в сковорідку яблука і смажте близько 30 секунд. Залийте яблучним соком і доведіть до кипіння. Коли сік закипить, вилийте його разом з яблуками на деко з м'ясом. Крок 7: запікаємо свинину з цибулею і яблуками.

Злегка посоліть і поперчіть все зверху і накрийте фольгою, залишивши отвір для виходу пари.

Запікайте в розігрітій до 140 градусів духовці протягом 2 годин. Після посипте свіжою зеленню і подавайте до столу. Крок 8: подаємо свинину з цибулею і яблуками.

Кращим гарніром до свинини, запеченої з цибулею і яблуками буде рис або картопляне пюре.Приємного апетиту!



Категория: Новости