Куряча грудка під гострим соусом з яблуками


Опубликованно 19.09.2019 09:40

Куряча грудка під гострим соусом з яблуками

Приготування:

Покроковий рецепт приготування страви з курки: Готуємо необхідні продукти для приготування смачної страви з курячого білого м'яса під гострим томатним соусом. Робимо глибокі надрізи на курячих філе та викладаємо їх в глибоку чашку, солимо за смаком, заливаємо молоком і прибираємо в холодильник на 30 хвилин. У тарілку з томатною пастою додаємо 1 ст. л. сухого імбиру, соус з перців чилі за смаком, 2 ст. л. соєвого соусу, 4 зубчики давленого часнику, суміш перців за смаком, добре перемішуємо й даємо настоятися відставивши убік. Нарізаємо досить великими шматочками очищене яблуко. Нарізаємо два бульби картоплі і одну головку ріпчастої цибулі досить великими шматочками. Додаємо в сковороду трохи олії і викладаємо курячі грудки в надрізи яких вставляємо шматочки яблука. Зверху на філе з яблуком рівномірно розміщуємо ложкою настоявшийся соус. Ставимо сковороду на найбільший вогонь, додаємо 300 мл води, до закипання якої закриваємо сковороду кришкою. Додаємо в сковороду картоплю з цибулею і готуємо страву близько 35 хвилин закрийте сковороду кришкою. Додаємо в сковороду за смаком зелень і розклавши приготоване блюдо по тарілках подаємо до столу. Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо дуже смачну страву з курячої грудки будинку разом! Приємного всім апетиту!



Категория: Новости