Закусочний капустяний салат з буряком і морквою


Опубликованно 19.09.2019 09:40

Закусочний капустяний салат з буряком і морквою

Приготування:

Покроковий рецепт приготування овочевого салату: Для приготування смачного салату з овочів готуємо необхідні продукти зі спеціями. Висипаємо в сотейник 2 ст. л. цукру, 0,5 ст. л. солі, додаємо 50 мл 6% бальзамічного оцту, 200 мл води і 50 мл нерафінованої олії. Сотейник ставимо на вже включену електроплитку і перемішуючи доводимо до кипіння, щоб добре розміщувалися всі додані інгредієнти. Нарізаємо 0,5 кг свіжої капусти соломкою і перекладаємо в зручну ємність. Нарізаємо одну головку ріпчастої цибулі і додаємо в ємність до капусти. Натираємо в загальну ємність на крупній тертці один буряк і одну моркву, потім добре перемішуємо всі інгредієнти і виливаємо приготований на плиті маринад. Накриваємо овочі в ємності підходить за розміром тарілкою, зверху ставимо вантаж з каструльки з водою і прибираємо на добу-дві в холодильник. Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо смачний овочевий закусочний салат будинку разом! Приємного всім апетиту!



Категория: Новости