Шикарний торт без випічки за 20 хвилин ? Класичний рецепт тірамісу без сирих яєць


Опубликованно 20.09.2019 16:25

Шикарний торт без випічки за 20 хвилин ? Класичний рецепт тірамісу без сирих яєць

Приготування:

1. Змішати жовтки з цукром, поставити на парову баню і нагрівати близько 10 хвилин, постійно помішуючи, щоб жовтки не зварилися. Таким чином, жовтки проходять термообробку і будуть безпечними. Якщо ви впевнені в безпеці яєць, то можна пропустити цей крок і використовувати сирі жовтки для крему. Далі жовтки як сирі, так і термооброблені, потрібно збити міксером, поки вони не посвітлішають і не стануть пишними протягом 5-7 хвилин.

2. Охолоджені вершки збити до пишноти.

3. Змішати сир з остиглими жовтками, частинами ввести вершки, акуратно перемішуючи, намагаючись зберегти легкість крему. Додати 1 ст. л. коньяку.

4. У холодний кави занурити печиво «Савоярді» буквально на 1 секунд, не більше, інакше воно занадто сильно розмокне. Викласти шар печива, зверху свій крему, знову шар просоченого кави печива і крему. Накрити харчовою плівкою і залишити просочитися протягом 2 годин у холодильнику.

5. Перед подачею посипати какао.



Категория: Новости