Закуска з квасолі і баклажанів на зиму


Опубликованно 26.09.2019 00:50

Закуска з квасолі і баклажанів на зиму

Приготування:

Покроковий рецепт приготування овочевої закуски: Для приготування смачної закуски з синеньких з квасолею на зиму готуємо необхідні продукти зі спеціями. Першим ділом нарізаємо крупно 1,5 кг томатів, щоб перекрутити в м'ясорубці, попередньо видаливши плодоніжки. Томати перекручуємо на м'ясорубці з 200 гр. часнику і викладаємо у велику каструлю. Виливаємо в каструлю 500 мл. рослинного масла, додаємо 150 гр. цукру, 70 гр. сіль, за смаком для аромату запашний і чорний перець горошком, потім викладаємо 800 гр. натертої на крупній тертці моркви і перемішуємо. Каструлю ставимо на плиту, прикриваємо кришкою і доводимо до кипіння на середній температурі, не забуваючи помішувати. Соломкою нарізаємо 0,5 кг болгарського перцю і півкільцями 2 кг. баклажанів. Нарізаємо і подрібнюємо 1 шт. гострого перцю Чилі. Викладаємо гострий перець в каструлю з закипевшими помідорами і перемішавши викладаємо болгарський перець з баклажанами. Закриваємо каструлю з овочами кришкою і доводимо до кипіння, після чого додаємо в неї частинами квасоля, яку заздалегідь відварили і добре перемішавши варимо 20 хвилин, закривши кришкою і періодично перемішуючи. Через 20 хвилин в каструлю з овочами виливаємо 100 мл 9% оцту і добре перемішавши всі інгредієнти накриваємо каструлю кришкою і готуємо ще 5-7 хвилин. Приготовану закуску розкладаємо в гарячому вигляді по стерилізованим банкам, закриваємо стерильними кришками, перевертаємо і прикривши ковдрою залишаємо на кілька годин остигати. Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо смачну закуску з баклажанів з квасолею на зиму вдома разом! Приємного всім апетиту!



Категория: Новости