Заготовки на зиму: цвітна капуста маринована


Опубликованно 28.09.2019 14:15

Заготовки на зиму: цвітна капуста маринована

Приготування:

Кроки приготування: Капусту розбираємо на суцвіття, ділимо на невеликі шматочки і опускаємо в киплячу підсолену воду. Даємо прокипіти 2-3 хвилини і виймаємо шумівкою або звільняємо від води через друшляк. Даємо капусті охолонути до стану, коли її можна взяти руками. Готуємо маринад: 3 літри води доводимо до кипіння, додаємо сіль, цукор, спеції і кип'ятити 3 хвилини. В останню хвилину вливаємо оцет. Розкладаємо зелень і капусту по банкам. Гарячим маринадом заливаємо капусту в банках і закриваємо герметичними капроновими кришками.

Приємного апетиту!



Категория: Новости