Кисло-солодка курка


Опубликованно 02.10.2019 14:30

Кисло-солодка курка

Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Перець і очищений ананас наріжте кубиками середнього розміру (близько 1 см). Моркву наріжте брусочками. Цибулю наріжте пір'ям.

Почистіть імбир і наріжте тонкими скибочками спершу, а потім на маленькі кубики. Так само дрібно накришити часник.

Змішайте рисовий оцет з цукром і кетчупом.

Куряче філе наріжте кубиками (товщина 2 см). Посипте крохмалем, сіллю і перцем. Добре перемішайте. Крок 2: смажимо курку.

Нагрійте на сковороді (ідеально буде використовувати вок) і смажте курку протягом 3-4 хвилин, поки вона не змінить колір. Додайте імбир і часник, перемішайте і підсмажте ще трохи. Крок 3: додаємо овочі і ананас.

Додайте до курки моркву, перець і цибулю.

Перемішайте і смажте 2 хвилини.

Додайте шматочки ананаса і смажте ще 2 хвилини. Крок 4: додаємо соус.

Зменшіть вогонь і влийте в сковороду суміш з кетчупу, оцту і цукру. Добре перемішайте. Доведіть до кипіння і готуйте на середньому вогні, поки соус не загусне. Тобто приблизно 2-3 хвилини. Крок 5: подаємо кисло-солодку курку.

Кисло-солодку курку треба подавати з рисом. Це ситне і дуже смачне блюдо, тому сміливо готуйте його і на обід, і на вечерю.Приємного апетиту!



Категория: Новости