Фаршировані «Їжачки» з баклажанів з аджикою


Опубликованно 03.10.2019 14:50

Фаршировані «Їжачки» з баклажанів з аджикою

Приготування:

Покроковий рецепт приготування фаршированих баклажанів: Для приготування смачних фаршированих баклажанів готуємо необхідні продукти зі спеціями. Розрізаємо баклажан на дві половинки, які в свою чергу прорізаємо поперечно не до кінця і ділимо на кілька "гармошок-їжачків". Суміш з одного яєчного білка, 0,5 ч. л. меленого імбиру, 0,5 ч. л. крохмалю, 1 ч. л. соєвого соусу виливаємо в миску з фаршем, додаємо суміш перців, сіль за смаком, ретельно перемішуємо і даємо постояти хвилин 10 і просочитися ароматом. З плином часу кожен розріз своєрідною гармошки з баклажанів рясно наповнюємо фаршем. Обвалюємо в борошні кожен заповнений фаршем "Їжачок" з баклажанів і викладаємо обсмажувати в розігріту з доданим рослинним маслом сковороду. Обсмажуємо баклажани до золотистої скоринки з двох сторін. Додаємо в сковороду один стакан аджики по-сибірськи і рівномірно розподіляємо її по сковороді, потім закриваємо сковороду кришкою і тушкуємо баклажани 10 хвилин до повної готовності на малій температурі. Приготовлені баклажани викладаємо на тарілку, додаємо зелень за смаком. Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо смачні баклажани з м'ясним фаршем будинку разом! Приємного всім апетиту!



Категория: Новости