Тушкована курка з картоплею і овочами


Опубликованно 05.10.2019 07:10

Тушкована курка з картоплею і овочами

Приготування:

Крок 1.

Розігрійте в сотейнику 2 ст. л. рослинного масла, обсмажте курку 2-ма однаковими порціями на сильному вогні протягом 3-4 хвилин. Крок 2.

Перекладіть курку в миску і обсмажте цибулю, часник, моркву і селеру на середньому вогні 3-4 хвилини. Крок 3.

Додайте вершкове масло, пшеничне борошно і перемішайте. Крок 4.

Додайте обсмажені овочі курку, картоплю, гілочки чебрецю, італійські трави, лавровий лист, сіль, перець, зелений горошок, зелену квасолю, курячий бульйон або воду і перемішайте. Крок 5.

Тушкуйте курку при закритій кришці 30 хвилин на слабкому вогні. Крок 6.

Вимкніть вогонь і посипте подрібненою петрушкою.



Категория: Новости