Пепероната – ароматне смакота родом з Італії! Дуже доступно, просто і смачно!


Опубликованно 06.10.2019 10:00

Пепероната – ароматне смакота родом з Італії! Дуже доступно, просто і смачно!

Приготування:

1. Зубчики часнику нарізати на 4 частини, обсмажити на рослинному маслі. 2. Болгарський перець очистити від насіння і перегородок, нарізати на шматочки, обсмажити 10 хвилин. 3. Помідори обшпарити: для цього залити їх окропом, залишити на 2-3 хвилини, потім очистити від шкірки. Дуже дрібно нарізати. Додати до перцю, додати гілочки базиліка і лавровий лист. 4. Обсмажити все разом 10 хвилин, щоб випарувалася рідина. В кінці додати сіль, цукор, оцет, чорний перець, смажити ще 1-2 хвилини. Дати охолонути – пепероната готова!



Категория: Новости