Піца з кабачка з курячою грудкою


Опубликованно 08.10.2019 00:05

Піца з кабачка з курячою грудкою

Приготування:

Покроковий рецепт приготування піци з кабачків: Готуємо продукти і спеції необхідні для приготування найсмачнішої піци з кабачків і маринуємо у французьких травах курячу грудку. Натираємо молодий кабачок на крупній тертці у велику миску. Нагріваємо на плиті сковороду з доданим до неї рослинним маслом і викладаємо обсмажувати курячу грудку. Додаємо в миску до натертому кабачка 3 ст. л. борошна, 0,5 чайн.л. розпушувача, 1 чайн.л. базиліка, розбиваємо 2 курячих яйця і ретельно перемішуємо. Дрібно нарізаємо трохи кропу і додаємо до кабачків в миску, перемішуємо і даємо тісту постояти. Зменшуємо вогонь плити і закривши сковороду кришкою даємо 10 хвилин курячої грудки дійти до готовності. Один помідор нарізаємо кільцями, також нарізаємо і болгарський перець. На дрібній тертці натираємо 120 гр. сиру твердих сортів. Обсмажену курячу грудку ріжемо довільними шматочками. Наливаємо і розподіляємо пензликом по сковороді 2 ст. л. рослинного масла. Викладаємо в сковороду приготоване тісто і рівномірно його розподіляємо виделкою, роблячи основу для піци, присипаємо трохи натертим сиром, додаємо за смаком суміш перців і сіль. Розкладаємо рівномірним шаром шматочки курячої грудки, кільця помідорів, болгарського перцю, рясно посипаємо зверху натертим сиром і відправляємо в духовку, яку включили на 180 градусів. Через 25 хвилин посипаємо піцу зверху залишками тертого сиру і ще на 5 хвилин відправляємо в духовку. Дістаємо піцу з духовки, нарізаємо, розкладаємо по тарілках і подаємо на стіл до сніданку. Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо дуже смачну піцу з кабачків будинку разом! Приємного всім апетиту!



Категория: Новости