Тефтелевый суп з картоплею і томатами


Опубликованно 24.10.2019 09:35

Тефтелевый суп з картоплею і томатами

Приготування:

Покроковий рецепт приготування супу з тюфтельками: Готуємо необхідні продукти і спеції для приготування супу, чистимо картоплю і очищаємо болгарський перець. Нарізаємо півкільцями три головки ріпчастої цибулі і подрібнюємо. Додаємо частину нарізаного лука в ємність до фаршу, перчимо і солимо за смаком і додати 0,5 склянки попередньо запареного у воді рису добре перемішуємо всі інгредієнти. Включаємо плиту і нагріваємо сковороду з доданим до неї за смаком рослинним маслом. З перемешенного до однорідного стану фаршу формуємо вологими руками тефтелі. Викладаємо приготовані тефтелі в розігріту з рослинною олією сковороду і обсмажуємо до золотавої скоринки з кожної сторони. Одну моркву натираємо на крупній тертці. Нарізаємо довільно один попередньо очищений болгарський перець. На дрібні шматочки нарізаємо 2 зубчики часнику. Нарізаємо 5 шт. помідорів на не дуже дрібні шматочки. Перекладаємо обсмажені тюфтельки в глибоку сковороду, додаємо нарізану на великі шматочки картоплю, заливаємо окропом і закривши кришкою включаємо плиту на температуру трохи більше середньої. У другу розігріту сковороду викладаємо нарізані і натерті овочі, які ретельно перемішавши і постійно стежачи за процесом 10 хвилин обсмажуємо. Через 10 хвилин додаємо в сковороду до овочів 1 чайн. л. паприки, 0,5 чайн. л. зіри і добре розмішати всі інгредієнти обсмажуємо ще 2 хвилини до повної готовності. Перевіряємо картоплю на готовність, викладаємо обсмажені овочі в загальну ємність, за смаком додаємо сіль, нарізану зелень, 2-3 шт. лаврового листа і закривши кришкою 5 хвилин доводимо страву до повної готовності. Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо чудовий суп з картоплею і тюфтельками будинку разом! Приємного всім апетиту!



Категория: Новости