Заготівля для розсольнику з перловкою і овочами


Опубликованно 24.10.2019 09:35

Заготівля для розсольнику з перловкою і овочами

Приготування:

Покроковий рецепт приготування розсольнику на зиму: Для приготування смачної заготовки для розсольнику на зиму готуємо необхідні продукти і спеції. Нарізаємо 750 гр. томатів середнім кубиком, попередньо видаливши плодоніжки і викладаємо у велику ємність. Нарізаємо середнім кубиком 1,5 кг. огірків і викладаємо в зручну ємність. Додаємо в ємність до томатів 60 мл рослинного масла, 2 ст. л. цукру, 1 ст. л. солі, 7 шт. чорного перцю горошком, 100 мл води і поставивши на плиту доводимо до кипіння на середньому вогні. На великій тертці натираємо 500 гр. моркви. У закипілу ємність з томатами висипаємо 250 гр. добре промитої перловки, перемішуємо і висипаємо 500 гр. нарізаного півкільцями цибулі, перемішуємо, викладаємо моркву і перемішуючи частинами огірки. Всі овочеві інгредієнти в загальній ємності доводимо до кипіння і варимо 20 хвилин, закривши кришкою, не забуваючи перемішувати овочі в процесі варіння. Через 20 хвилин перемішуємо овочі в ємності, виливаємо 60 мл 9% оцту, знову добре перемішуємо і закривши кришкою продовжуємо варити овочеву суміш ще 10 хвилин. Розкладаємо приготовану заготовку для розсольнику в гарячому вигляді по стерилізованим банкам доверху, ущільнюємо і відразу закриваємо стерильними кришками, потім перевертаємо і закривши теплим пледом залишаємо на кілька годин остигати. Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо смачну заготовку для розсольнику на зиму вдома разом! Приємного всім апетиту!



Категория: Новости