Салат з баклажанів з кускусом по-кавказьки


Опубликованно 29.10.2019 04:50

Салат з баклажанів з кускусом по-кавказьки

Приготування:

Кускус залити гарячим бульйоном. Перемішати і накрити, щоб бульйон вбрався.

Баклажани нарізати дрібними кубиками і обсмажити до готовності на соняшниковій олії. Постійно помішуємо.

Поки смажаться баклажани, відокремити листочки кінзи і нарізати їх. Видавити часник.

Додати сіль, чорний перець і оцет. Перетерти товкачем, але не фанатично.

Додати до кинзі обсмажені баклажани і перемішати.

Додати кускус.

Волоські горіхи крупно порубати. І додати до салату. Перемішати. Посолити ще, при необхідності.

Відразу подавати на стіл. Дуже смачний салат, як в теплом, так і в холодному вигляді. Приємного апетиту.

Як я готую салат з баклажанів з кускусом по-кавказьки, дивіться у короткому відео. Спасибі.



Категория: Новости