Пиріг для стюардеси


Опубликованно 07.11.2019 11:30

Пиріг для стюардеси

Приготування:

Всипати в глибоку чашу манну крупу, кукурудзяне борошно і цукор. Перемішати.

Влити кефір. Додати сіль і харчову соду. Перемішати.

Грушу очистити від шкірки. Розрізати навпіл і видалити серцевину з насінням. Зробити поздовжні надрізи.

Вилити тісто у форму діаметром 23-24 див. Викласти груші.

Випікати при температурі 180 градусів 50 хвилин.

Готовий пиріг посипати цукровою пудрою і залишити щоб охолов у формі.

Викласти на блюдо. Розрізати і подавати з чаєм. Приємного апетиту.

Як я готую грушевий пиріг без жиру і яєць дивіться у короткому відео. Спасибі.



Категория: Новости