Яблучний пиріг з листкового тіста


Опубликованно 10.11.2019 19:10

Яблучний пиріг з листкового тіста

Приготування: Крок 1: тушкуємо яблука.

Яблука очистіть від шкірки і насіння. Наріжте на четвертинки, а потім на тонкі скибочки.На сковороді розтопіть кокосове масло, додайте яблука, коричневий цукор і корицю. Перемішайте і тушкуйте протягом 3-х хвилин.Зніміть з вогню і остудіть при кімнатній температурі. Крок 2: розкачуємо тісто.

Розкачайте частина листкового тіста і вистелити на форму. Руками розрівняйте і наколіть виделкою.Частину розкачайте і наріжте не тонкі смужки. Крок 3: формуємо яблучний пиріг з листкового тіста.

Викладіть яблука на тісто, а зверху накрийте смужками хрест-навхрест. Змастіть тісто збитим білком. Крок 4: запікаємо яблучний пиріг з листкового тіста.

Випікайте при 180 градусах протягом 17 хвилин. Після пиріг потрібно остудити. Крок 5: подаємо яблучний пиріг з листкового тіста.

Яблучний пиріг з листкового тіста можна посипати цукровою пудрою з корицею або прикрасити листочками м'яти. Подавати до чаю.Приємного апетиту!



Категория: Новости