Пишні оладки з дріжджового тіста


Опубликованно 12.11.2019 12:30

Пишні оладки з дріжджового тіста

Приготування:

Покроковий рецепт приготування пишних оладок: Готуємо необхідні продукти для приготування пишних і рум'яних оладок. Просіваємо в сотейник 200 гр. борошна, пропорція до однієї частини води три з невеликим частини борошна. Додаємо в борошно 0,25 ч. л. солі, 2 ст. л. цукру, 0,75 ч. л. дріжджів швидкодіючих і перемішуємо всі сухі інгредієнти в сотейнику. Розбиваємо в сотейник одне куряче яйце. Додаємо в сотейник близько 2 ст. л. рослинного масла, розмішуючи віночком виливаємо 125 мл теплої води і розбиваючи всі грудочки інтенсивно замішуємо тісто. Тісто прикриваємо рушником і на 50 хвилин прибираємо в тепле місце на расстойку. Включаємо плиту на температуру трохи більше середньої, додаємо 3 ст. л. рослинного масла і нагріваємо сковороду. Акуратно викладаємо сформовані з тіста невеликі оладки в гарячу сковорідку і обсмажуємо до рум'яного кольору з одного боку, перевертаємо і закривши кришкою обсмажуємо до золотавості другу сторону, збавивши температуру плити. Підсмажені оладки викладаємо на серветку, щоб пішло зайве масло, потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу зі сметаною, варенням, медом, або згущеним молоком за вашим смаком. Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо пишні і рум'яні млинці з дріжджового тіста будинку разом! Приємного всім апетиту!



Категория: Новости