Закрита піца і омлет з сиром


Опубликованно 13.11.2019 08:55

Закрита піца і омлет з сиром

Приготування:

Покроковий рецепт приготування швидкого сніданку: Готуємо необхідні продукти для приготування піци з омлетом в хлібі. Готуємо хліб для приготування омлету і вирізаємо м'якуш, який ламаємо і кришимо в глибоку тарілку. Додаємо в тарілку за смаком дрібно нарізаний сир, ковбасу, зелень і розбивши одне куряче яйце ретельно перемішуємо за допомогою вилки всі інгредієнти. Тефлонову поверхню універсального приладу для приготування багатьох страв змащуємо невеликою кількістю рослинного масла і включаємо. Виклавши заготовку для хліба на тефлонову поверхню приладу заповнюємо приготовленої начинкою, рівномірно розподіляємо її виделкою і закривши прилад готуємо омлет рівно 2 хвилини. Ступінь засмажки можна регулювати самому за смаком і бажанням, ми готуємо омлет середньої засмажки, який легко знімається з поверхні приладу по закінченні часу і викладаємо на тарілку. Помінявши тефлонові панелі на універсальному приладі змащуємо їх невеликою кількістю рослинного масла і приступаємо до приготування закритої піци. Рівномірно наносимо на два шматочки хліба за смаком майонез, а на два інших шматочка томатний соус і викладаємо зверху на соус трохи нарізаного ріпчастої цибулі. Викладаємо зверху лука нарізану за смаком ковбасу, трохи томатів з болгарським перцем і по шматочку сиру твердих сортів. Накриваємо зверху шматочками хліба з шарами майонезу. Включаємо наш універсальний прилад, закладаємо в нього приготовані бутерброди і після 3-х хвилин отримуємо приготовану смачну закриту піцу, яку разом з омлетом подаємо до столу. Готуємо разом, готуємо просто, готуємо вдома найсмачніші страви з доступних продуктів за нашими рецептами! Приємного всім апетиту!



Категория: Новости