Фарширований перець з рисом і м'ясом


Опубликованно 14.11.2019 08:00

Фарширований перець з рисом і м'ясом

Приготування:

Крок 1 — Підготуємо рис.

Рис промити і залити склянкою води. Поставити на повільний вогонь і варити, поки вода повністю не випарується. Крок 2 — Приготуємо овочі.

Моркву натерти на дрібній тертці. Цибулю і помідор нарізати кубиками. Для засмажки використовуйте половину цибулі з морквою, обсмажте в сковороді. Для підливи підсмажте другу половину цибулі і моркви, коли цибуля стане прозорою, додати помідор, по 1 ст. л. солі і цукру, паприку і перець. Обсмажте протягом декількох хвилин і додайте 750 мл води. Потушкуйте підливу після закипання протягом 5 хвилин.

Змішайте рис, фарш, зажарку, 1 ч. л. солі і перець. Все добре перемішайте і начиніть фаршем перець. Крок 4 — Тушкуємо.

Викладіть перець в каструлю і залийте підливою. Потушкуйте перець на повільному вогні після закипання 50 хвилин. Фарширований перець фаршем з рисом і готовий. Всім приємного апетиту!



Категория: Новости