Яблучні оладки


Опубликованно 15.11.2019 04:20

Яблучні оладки

Приготування:

Крок 1.

У великій мисці змішайте просіяне пшеничне борошно, цукор, розпушувач, сіль, корицю і ваніль. Крок 2.

Додайте в борошно 2 збитих яйця. Перемішайте. Крок 3.

Продовжуючи перемішувати, повільно вливайте в тісто тепле молоко. Тісто має бути як рідка сметана. Крок 4.

Очистіть яблука від серцевини і шкірки, наріжте на дрібні шматочки. Крок 5.

Розігрійте сковороду з 3 ст. л. рослинної олії на середньому вогні, і викладіть ложкою тісто на сковороду, надавши оладкам круглу форму, на невеликій відстані один від одного. Крок 6.

Випікайте оладки на слабкому вогні до золотистої скоринки, приблизно по 2 хвилини з кожного боку. Крок 7.

Подавайте до столу зі сметаною, збитими вершками, варенням або карамельним сиропом.



Категория: Новости