ПП сніданок з яйцем пашот


Опубликованно 29.11.2019 22:30

ПП сніданок з яйцем пашот

Приготування:

Підготовка: Взяти 1 тостовий хліб, обрізати краю (скоринки) Помити рукколу і помідори черрі. Помідори розрізати на 2 половинки. Приготування: У каструлю налити води і поставити на вогонь, щоб вода майже закипіла, не вирувало, це приблизно 90 градусів. Поки вода закипає, на сковороді обсмажити тост з 2 сторін до золотистого кольору. Хліб всередині залишиться м'яким, а зовні хрустким. Як тільки вода нагрілася, додаємо сіль, ложкою робимо воронку у воді (це необхідно, щоб яйце змогла зібратися в мішечок) і розбиваємо туди яйце, тримаючи руки прямо над водою. Варимо три з половиною хвилини. Під час варіння дивіться, щоб вода не починала кипіти. Як яйце зварилося, дістаємо його шумівкою і викладаємо на серветки, щоб прибрати зайву воду. Тост кладемо на тарілку, на нього зверху яйце пашот, поруч рукколу і помідори черрі, як легкий салатик.



Категория: Новости