Унікальна закуска з оселедцем на свято


Опубликованно 02.12.2019 09:00

Унікальна закуска з оселедцем на свято

Приготування:

Готуємо необхідні продукти для приготування трьох унікальних закусок з оселедця. Замочуємо 10 гр. желатину 50-ю мл холодної кип'яченої води і перемішуємо. Аналогічно готуємо желатин для другого виду закуски і відставляємо в сторону для набухання. Шаткуємо на крупній тертці в тарілку з глибоким дном 200 гр. буряків і 200 грамів вареного в мундирі картоплі. Для всіх видів закуски нарізаємо свіжу зелень за смаком і дрібно шаткуємо. Нарізаємо дрібним кубиком 100 гр. філе оселедця і додаємо в тарілку до натертим овочів. Для аромату і смаку додаємо в загальну тарілку нашатковану зелень за смаком і добре перемішуємо всі інгредієнти. Розігрітий трохи желатин змішуємо зі 100 гр. майонезу, додаємо його тоненькою цівкою і ретельно перемішавши виливаємо у велику миску. Частинами викладаємо в миску селедочно-овочеву суміш і ретельно перемішуємо. Перша закуска буде у вигляді канапе і для її приготування змащуємо форму для льоду рослинною олією, щільно заповнюємо селедочно-овочевою сумішшю і прибравши в пакет заморожуємо 30 хв. в холодильнику. Для другого виду закуски формуємо з решти селедочно-овочевої суміші кульки і обкатавши їх в зелені викладаємо на тарілку. Після приготування зберігати готову закуску можна добу в холодильнику. Готуємо третій вид закуски і на дрібній тертці натираємо 200 гр. буряків і 100 гр. картоплі. Ретельно змішуємо 80 гр. майонезу з розігрітим желатином і виливаємо у велику миску половину приготовленої желатинової маси. Викладаємо овочеву суміш в миску, додаємо за смаком чорний перець і ретельно перемішуємо всі інгредієнти. Нарізаємо середнім кубиком два варених курячих яйця, викладаємо їх в другу миску і, заливши залишилася желатиновою сумішшю, добре перемішуємо. На звичайний розрізаний навпіл целофановий мішечок викладаємо овочеву суміш і розподіляючи формуємо акуратним прямокутником 0,5 см. товщиною. Зверху овочевого шару викладаємо яєчний і рівномірно розподіливши його посипаємо зеленню. Викладаємо зверху зелені по одному краю нарізане смужками і товщиною 1 див філе однієї оселедця. Щільно загортаємо у плівку і формуємо рулет, який розрівнюємо і на 30 хвилин прибираємо в холодильник. Дістаємо форму з селедочно-овочевий сумішшю з холодильника і на пару секунд опускають у тарілку з гарячою водою, потім прорізаємо краю форми ножем і викладаємо на стіл приготовану порціонну начинку для канапе. Використовуючи приготовлену начинку, за смаком хліб, лимон, маслини, свіжий огірок, цибулю, формуємо канапе і викладаємо на тарілку. Діставши з холодильника рулет нарізаємо шматочками по два сантиметри товщиною і викладаємо на тарілку. Готуємо разом, готуємо просто, готуємо вдома найсмачніші страви з доступних продуктів за нашими рецептами! Приємного всім апетиту!



Категория: Новости