Пиріг з вишнею та кокосовим безе


Опубликованно 02.12.2019 09:00

Пиріг з вишнею та кокосовим безе

Приготування: Крок 1: готуємо тісто.

Масло розімніть при кімнатній температурі, або нагрійте на водяній бані, частково розтопивши, потім змішайте міксером з цукровою пудрою до однорідності.По черзі додайте жовтки, добре перемішуючи масу кожен раз.Додати ванільну есенцію, а потім борошно з розпушувачем і добре перемішайте.Викладіть тісто на деко для запікання, покритий пергаментом. Крок 2: додаємо начинку.

Вишні розділіть на половинки, видалити кісточки, викладіть ягоди поверх тіста і відправте все в розігріту до 150 градусів духовку на 15-20 хвилин (з конвекцією). Крок 3: додаємо безе.

У цей час приготуйте безе. Збийте білки в густу піну з дрібкою солі. Додайте цукрову пудру і збийте знову, поки не отримаєте густу однорідну білкову піну. В кінці додайте кокосову стружку і акуратно перемішати лопаткою.Викладіть безе з кокосом поверх запеченої з вишнею основи. Крок 4: запікаємо пиріг з вишнею та кокосовим безе.

Поверніть пиріг з вишнею та кокосовим безе в духовку і запікайте ще 15-20 хвилин, поки верх пирога не стане золотистим і не покриється скоринкою.Остудіть до кімнатної температури. Крок 5: подаємо пиріг з вишнею та кокосовим безе.

Подавайте пиріг з вишнею та кокосовим безе, нарізавши його на прямокутники гострим ножем, як тістечка.Приємного апетиту!



Категория: Новости