Паста із запеченої буряка та квасолі
Опубликованно 04.02.2018 18:57
Паста із запеченої буряка та квасолі — смачне, натуральне і корисне доповнення до вашого столу. Апетитна закуска, яка цілком приживеться в меню навіть у тих, хто віддає перевагу тільки здорове харчування. Для тих, хто сидить на дієті, теж підійде ідеально. А я просто люблю смачно їсти, тому про корисні властивості страви не переймаюсь, але і мені паста ця припала до душі. Інгредієнти: Квасоля 1 стакан Буряк 2 штуки Часник 1 голівка Цибуля 1 штука (великий) Сіль за смаком Перець за смаком Олія оливкова за смаком Орегано 1/2 чайної ложки Базилік 1/2 чайної ложки
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Духовка, блендер, деко, ніж, дошка Приготування: Крок 1: нарізаємо овочі.
Буряк очистіть і наріжте тонкими скибочками. Наріжте цибулю півкільцями. Часник розберіть на зубчики, але не очищайте, очистіть після запікання. Крок 2: варимо квасолю.
Квасолю з вечора замочити в холодній воді, а потім відваріть до готовності, не соля. Крок 3: запікаємо буряк.
Розкладіть шматочки буряка, цибулі та часнику на пергаменті, перенесіть його на деко. Посипте овочі сіллю, перцем, базиліком та орегано. Полийте оливковою олією і запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30 хвилин. Крок 4: змішуємо в блендері.
Запечені овочі (не забудьте очистити часник) квасоля перекладіть в блендер і змішайте до однорідної маси. За смаком досоліть ще, можна додати трохи оливкового масла і спецій. Крок 5: подаємо пасту із запеченої буряка та квасолі.
Пасту із запеченої буряка та квасолі намазують на булочку або крекери. Виходить відмінна закуска. Яскрава і дуже смачна.Приємного апетиту!
Категория: Новости