Новости

Салат "Мисливський" з копченостями

Приготування:

Беремо будь-які копченості: курочку або свинину; нарізаємо соломкою. Далі додаємо консервовану кукурудзу і моркву по-корейськи, за бажанням моркву можна трохи порізати, якщо вона занадто довга. Далі перчимо, перцю бажано побільше, щоб салат вийшов трохи гостреньким. Далі додаємо майонез і перемішуємо. Салат готовий приємного... ( подробнее )

Чорний рис з мідіями

Приготування:

Рис замочити в холодній воді на 2-3 години.

Мідії розморозити, очистити і ретельно промити.

Рис добре промити і додати до нього воду. Поставити варити. Після закипання варити до повного википання води. Потім додати масло, сіль і добре перемішати. Накрити кришкою і вимкнути плиту.

У розігріту сковороду... ( подробнее )

Святкова курка з апельсинами в духовці

Приготування:

Спочатку курочку потрібно замаринувати. Раджу довго маринувати, мінімум 24 години, щоб все м\'ясо добре просякло пахощами. Для маринаду потрібно на тертці або через прес, тут вже як Ви віддаєте... ( подробнее )

Торт манго-манго з кремом пломбір

Приготування:

Готуємо бісквіт. В чаші змішуємо яйця і цукрову пудру і збиваємо до пишної густої білої маси приблизно 10 хвилин. Додаємо пюре манго і акуратно перемішуємо.

подробнее )

Курячі рулети

Приготування:

Крок 2: Начинка.

Відварити пшеничну крупу в підсоленій воді. Додати рослинне масло, перець, орегано, цедру лимона, нарізані помідори, маслини і сир фета. Крок 3: Філе.

Куряче філе розділити на половинки, накрити з двох сторін харчовою плівкою і відбити. Розділити пшеничну крупу на 4 частини і розподілити... ( подробнее )

Смачний м\'ясний рулет з квашеною капустою!

Приготування:

Покроковий рецепт приготування м\'ясного рулету: Вибираємо для нашого страви свинячу грудинку з прошарком, промиваємо і знімаємо з неї шкіру. Розрізаємо і ділимо прошарок на дві частини, після чого проколюємо її ножем. Посипаємо свинячу прошарок рясно спеціями для мяса Kamis, додаємо сіль за смаком і втираємо з усіх боків.... ( подробнее )

Запіканка сирна з родзинками найніжніша

Приготування:

Сир перетираємо через сито.

Яйця поділяємо на... ( подробнее )

Новий мега горіховий десерт до чаю / Такого ви точно не пробували / Горіховий пиріг-торт

Приготування:

До борошна додати розпушувач і яйце. Перемішати.

Додати розтоплене вершкове масло і знову перемішати.

Додати цукор і вимісити тісто.

Порубати горіхи (не дрібно), додати до них цедру лимона і згущене молоко. Перемішати.

Руками розподілити тісто по формі (у мене 24 см). Сформувати... ( подробнее )

Оселедцева ікра. Шалено смачно і дуже швидко готується

Приготування:

1) Оселедець очистити від шкірки, випатрати, видалити голову, хребет і кістки.

2) Моркву відварити.

3) Всі інгредієнти пропустити через м\'ясорубку крім слив. масла.

4) За кілька годин до приготування ікри вершкове масло дістати з холодильника, щоб воно було абсолютно м\'яким, і з\'єднати... ( подробнее )

Салат "Неженка"

Приготування:

Кількість інгредієнтів розрахована для двох порцій. (Кільце діаметром 12 см і висотою 5 див.)Яйця, картоплі і сир потрібно натерти на дрібній тертці.Крабове м\'ясо дуже дрібно нарізати.Кріп так само нарізати дрібно.Для меншого використання майонезу, можна викласти його в кондитерський мішок.Далі викладаємо шари в такому порядку:... ( подробнее )