Суп з сосисками
Опубликованно 07.02.2018 09:30
Суп з сосисками — це не те блюдо, що ви запропонуєте гостям, а от самому для себе його приготувати — мила справа. Просто до неподобства і дуже смачно. Я готую його на бульйоні, інакше суп виходить порожнім. Інгредієнти: Бульйон 1-1,5 літра Сосиски 400-500 грам Картопля кілька штук за бажанням Цибуля ріпчаста 2 шт (великих) Паста томатна 2-3 столові ложки Кетчуп 2-3 столові ложки Перець гострий на смак Майоран за смаком Гвоздика за смаком Лавровий Лист за смаком Сіль за смаком Перець за смаком
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Каструля, сковорідка, лопатка, ніж Приготування: Крок 1: готуємо бульйон.
Бульйон для приготування супу візьміть курячий або м\'ясний. Щоб його приготувати з нуля, вам знадобиться м\'ясо на кісточці або деякі частини курки з шкірою, так само цибулина і морква. Складіть все це в каструлю, додайте які-небудь універсальні спеції і варіть до готовності м\'яса. Овочі після приготування бульйону викидаються, так як потеряди свій смак. Крок 2: смажимо сосиски.
Цибулю наріжте дрібними кубиками і киньте його в сковорідку смажитися в олії до м\'якості.Між тим сосиски наріжте тонкими кружечками і додати їх до цибулі, коли той стане прозорим.Обсмажте всі разом трохи на повільному вогні. Крок 3: додаємо сосиски в бульйон.
Якщо ви хочете додати картоплю, то спершу очистіть, наріжте його невеликими кубиками і варіть в бульйоні спершу його.Коли картопля майже приготується (або якщо ви варите суп без нього, то відразу ж додайте в бульйон, томатну пасту, кетчуп, майоран, перець (чорний і гострий), гвоздику і сосиски з цибулею. Добре все перемішайте. Трохи прогрійте, зніміть з вогню і дайте кілька хвилин постояти під кришкою, щоб розливати в тарілки не окріп. Крок 4: подаємо суп з сосисками.
Суп з сосками подавайте на обід. Я не скажу, що це повноцінне і здорове блюдо, яке підійде для всієї родини, але це відмінний варіант, якщо у вас не так багато часу. І це дуже смачно.Якщо ви варили суп без картоплі, подавайте його з макаронами або яйцем.Приємного апетиту!
Категория: Новости