Сало в цибулинні
Опубликованно 09.02.2018 01:22
Дуже смачний рецепт приготування сала. Після проварювання в цибулинні сало виглядає як копчене. Інгредієнти: Сало 1 кг Сіль 6 ст. л Цибулиння за смаком Червоний перець мелений за смаком Чорний перець мелений за смаком Часник за смаком
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
каструля, ніж, банку, плита Приготування:
Нарізаємо сало на однакові шматочки. Беремо каструлю і на дно укладаємо цибульне лушпиння. Зверху кладемо сало. Розчиняємо сіль в 1 л. води і наливаємо в каструлю. Ставимо каструлю на плиту. Доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин. Потім чим-небудь притискаємо сало, щоб воно повністю було в розсолі. Залишаємо сало в розсолі на добу. Через 24 години виймаємо сало з води. Кожен шматочок сала обмазуємо спочатку часником, потім червоним і чорним перцем. Відправляємо блюдо в холодильник. Для довгого зберігання перекладіть сало в пакет відправте в морозилку. Блюдо готове.Приємного апетиту!
Категория: Новости