Грибні млинці
Опубликованно 17.02.2018 03:55
Закусочні грибні млинці підійдуть в якості сніданку або як ситний перекус. Готуються вони швидко, на раз-два, з підручних інгредієнтів. Крім грибів можна додати в млинці перчик, шинку і сир, а так само все, що вважаєте за потрібне. Інгредієнти: Яйця 2 штуки Сіль 1/2 чайної ложки Перець 1/2 чайної ложки Паприка солодка 1/2 чайної ложки Печериці 3 штуки Шинка 2 тонких скибочки Перець червоний солодкий 1/4 штуки Молоко опіцонально Борошно пшеничне опціонально Масло рослинне 3 столові ложки Сир 50 грам Розпушувач для тіста 1 чайна ложка
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Ніж кухонний, тарілка, дошка обробна, віночок, столова ложка. Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Всі інгредієнти, підготовлені для начинки наріжте на маленькі кубики. Сир натріть на тертці. Крок 2: готуємо тісто.
У глибокій тарілці збийте яйця з сіллю, перцем, паприкою і борошном. Додайте шинку, гриби і перець.
Додайте молоко, рослинне масло і розпушувач для тіста.
Змішайте всі віночком до однорідності, в самому кінці додайте тертий сир і знову все дуже добре перемішайте. Тісто має вийти досить густим, густіше, ніж на звичайні млинці. Крок 3: смажимо грибні млинці.
Розігрійте на сковороді олію. На гарячу поверхню викладіть за допомогою ложки або ополоника тісто для млинців, сформувавши кілька штук.
Смажте на середньому вогні до золотистого кольору знизу, а потім переверніть і продовжуйте готувати з іншого боку.
Всього млинці смажаться по 2-3 хвилини з кожного боку. Крок 4: подаємо грибні млинці.
Гарячі млинці з грибами можна додатково посипати тертим сиром. Виходить дуже смачно! І досить ситно, так що можна хоч на сніданок, хоч на перекус.Приємного апетиту!
Категория: Новости