Суп з копченим беконом і сухариками
Опубликованно 17.02.2018 03:55
Суп з копченим беконом і сухариками ароматний і дуже смачний. Готується він на курячому бульйоні, а завдяки додаванню бекону виходить дуже поживними досить жирним. Відповідне блюдо на обід. Інгредієнти: Крило куряче 1 штука (велике) Морква 1 штука Порей 1 штука Стебло селери 1 штука Часник-6-7 зубчиків Бекон копчений 250 грам Сир 200 грам Олія рослинна 1 столова ложка Сухарі для подачі
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Каструля, сковорода, часникодавка, лопатка. Приготування: Крок 1: готуємо бульйон.
У каструлю влийте воду, опустіть в неї куряче крильце, половину цибулі-порею і моркву. Додайте стебло селери із зеленню і поставте варитися під кришкою на середньому вогні. Крок 2: смажимо часник.
У сковороді нагрійте рослинну олію і обсмажте в ньому крупно нарізаний часник до м\'якості. Крок 3: варимо суп.
У майже готовий бульйон додайте пропущений через чеснокодавку смажений часник і нарізану кільцями цибулю-порей (залишився).У той же час обсмажте бекон до хрусткої скоринки, а сир натріть.Суп буде готовий тоді, коли куряче крильце гарненько зваритися, а овочі стануть м\'якими. Крок 4: подаємо суп з копченим беконом і сухариками.
Готовий суп розлийте по тарілках, зверху викладіть сухарики і нарізаний смажений бекон, посипте тертим сиром і подавайте гарячим. Сир розплавиться і зробить бульйон насиченою.Приємного апетиту!
Категория: Новости