Омлет зі спаржею
Опубликованно 24.02.2018 06:51
Омлет зі спаржею — це корисний і ситний сніданок. Повітряний, з цікавою і смачною начинкою. Напевно його рецепт приживеться у вашій кулінарній книзі. Рекомендую спробувати! Інгредієнти: Яйця 6 штук Спаржа 1 пучок Картопля 3 штуки (середнього розміру) Помідори черрі на гілці 8 штук Грецький Йогурт 3 столових ложки Олія оливкова 2 столових ложки Базилік за смаком Орегано за смаком Сіль за смаком Перець за смаком
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Форма для запікання, каструля, ніж, дошка, віночок. Приготування: Крок 1: змішуємо інгредієнти.
Картоплю очистіть, наріжте тонкими кружечками і відваріть в підсоленій воді до стану аль-денте. Злийте воду і залиште остуджуватися при кімнатній температурі.Спаржу промийте і розріжте на 3 частини по довжині, щоб вийшли короткі шматочки. Опустіть спаржу в киплячу воду, а потім злийте її і залиште обсихати.Сир фета наріжте кубиками невеликого розміру.Помідори черрі промийте, зніміть з гілки і розріжте на четвертинки.Яйця збийте з йогуртом і оливковою олією до однорідності. Приправте сіллю і перцем. Крок 2: запікаємо омлет зі спаржею.
У форму для запікання викладіть картоплю і спаржу. Посипте їх зверху кубиками сиру фета. Вилийте яєчну суміш і зверху укладіть четвертинки помідорів черрі. Приправте базиліком та орегано.
Відправте в розігріту до 190 градусів духовку запікатися на 30-40 хвилин. Яєчна суміш повинна повністю схопитися.Готовий омлет зі спаржею вийміть з духовки, прикрасьте листям базиліка і подавайте до столу. Крок 3: подаємо омлет зі спаржею.
Омлет зі спаржею виходить ситним завдяки картоплі і сиру. А ще це просто дуже смачне поєднання інгредієнтів. Подавайте омлет зі сметаною або соусом.Приємного апетиту!
Категория: Новости