Гуляш з яловичого серця
Опубликованно 28.02.2018 12:10
Гуляш з яловичого серця — це гаряче блюдо, приготоване в кращих традиціях. Виходить ситно, смачно і дуже апетитно. Прекрасний гуляш, який стане відмінним обідом або вечерею. І нічого складного в приготуванні, все дуже зрозуміло! Інгредієнти: Серце яловиче 1 штука Морква 1 штука Часник 2-3 зубчики Розмарин 1 гілочка Цибуля ріпчаста 2-3 штуки Бадилля редиски 1 пучок Вино червоне сухе 200-300 мл Олія соняшникова опціонально
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Чавунна сковорода, лопатка, дошка обробна, ложка, кришка. Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Очистіть цибулю, часник і моркву.Серце промийте і очистіть від жиру і жив. Очищене м\'ясо наріжте великими кубиками.
Цибулю і моркву наріжте кубиками.Бадилля промийте і дрібно покришіть. Крок 2: смажимо м\'ясо.
Налийте масло в чавунну сковорідку і добре нагрійте.
Покладіть шматочки серця в сковороду і смажте на сильному вогні, часто помішуючи.
Коли м\'ясо змінить колір, зніміть сковорідку з вогню. Дайте їй постояти 10 хвилин. (Гарячий чавун не любить холодні рідини.) Крок 3: додаємо овочі.
У той же час додайте до серця морква, цибуля, часник, гілочку розмарину і бадилля редиски.Після того, як чавун постоїть при кімнатній температурі 10 хвилин, влити червоне вино. Крок 4: тушкуємо гуляш з яловичого серця.
Поставте сковорідку назад на вогонь. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте все разом протягом 1,5-2 годин.
В середині приготування приправте сіллю і перцем, перемішайте і продовжуйте тушкувати під кришкою до готовності м\'яса. Крок 5: подаємо гуляш з яловичого серця.
Гуляш з яловичого серця подавайте з хлібом або будь крупою, а так само з картоплею або макаронами. Дуже смачно виходить! Приголомшливе м\'ясне блюдо, ситне і подобається всій родині.Приємного апетиту!
Категория: Новости