Свинина з картоплею в меду
Опубликованно 04.03.2018 06:28
Свинина з картоплею в меду — вечерю для тих, хто вічно поспішає. Просте, ситне блюдо на вечерю для всієї родини. Головне заздалегідь замаринувати м\'ясо, вранці наприклад, а ввечері просто закинути все в духовку і готово! Інгредієнти: Вирізка свиняча 500 грам М\'ята-2 гілочки Розмарин 2 гілочки Перець чорний за смаком Сіль за смаком Картопля 7 шт. Цибуля ріпчаста 1 штука Масло рослинне 3 столові ложки Сік лимонний 2 столові ложки Мед 2 столові ложки
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Деко для запікання, духовка, дошка обробна, ніж, тарілка. Приготування: Крок 1: готуємо свинину.
Свинячу вирізку промийте, обсушіть і наріжте шматочками товщиною по 1-1,5 сантиметра.
Змішайте в тарілці мед з лимонним соком і оливковою олією. Додайте спеції і сіль, вилийте в м\'ясо, перемішайте і приберіть свинину маринуватися в холодильник годин на п\'ять. Крок 2: готуємо овочі.
Картопля промийте щіткою гарненько. Якщо овочі невеликого розміру, залиште їх цілими, великі — розрізати на половинки або четвертинки.Цибулю очистіть і наріжте кільцями. Крок 3: запікаємо свинину з картоплею в меду.
Свинину перекладіть на деко для запікання, зверху викладіть картоплю, цибулю, м\'яту і розмарин. Посоліть овочі і поперчіть.Запікайте в духовці при 170-180 градусах протягом 1,5 годин. Періодично можна поливати вміст дека гарячою водою, щоб не пересихало. Крок 4: подаємо свинину з картоплею в меду.
Свинину з картоплею, запечену з медом, подавайте гарячою. Це готове страву з м\'яса з гарніром. Соусу, як правило, не потрібно, свинина виходить дуже соковитою.Приємного апетиту!
Категория: Новости