Хрустка закуска з індички
Опубликованно 07.03.2018 19:28
Хрустка закуска з індички — це апетитні запечені палички з філе птиці, вкриті оригінальної паніровкою. Паніровка готується з вівсяних пластівців, кунжуту і спецій. Виходить дуже смачно! Пальчики оближеш! Інгредієнти: Індичка філе 2 штуки Яйця 2 штуки Вівсяні пластівці 3 столових ложки Кунжут 3 столових ложки Паприка солодка 1/2 чайної ложки Перець чорний 1/4 чайної ложки Чілі 1/2 чайної ложки Часниковий Порошок 1/2 чайної ложки Сіль за смаком
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Тарілка, віночок, пергамент для запікання, деко, ніж кухонний. Приготування: Крок 1: готуємо панірування.
Вівсяні пластівці подрібніть в крихту і змішайте з кунжутом і спеціями. Змішайте гарненько, щоб перець, чилі, паприка, часник і сіль рівномірно розподілилися. Крок 2: паніруємо філе індички.
Збийте яйця в тарілці, додайте до них трохи солі.Філе індички промити,обітріть паперовими рушниками і потім наріжте тонкими смужками.Занурюйте м\'ясо спершу в яйця, потім обвалюйте їх в паніровці. Крок 3: запікаємо хрустку закуску з індички.
Викладіть філе індички, покрите паніровкою, на вистелений пергаментом деко.Розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте в ній індичку протягом 40-50 хвилин. Крок 4: подаємо хрустку закуску з індички.
Подавати хрустку закуску з індички треба гарячою з соусом, наприклад, сирними або тзатзики. Смачно і досить стыно. Рекомендую!Приємного апетиту! Поради до рецепту:
– Для додаткового смаку можете додати сир Пармезан (тертий) до панірувальної суміші.
Категория: Новости