Фрікасе з телятини


Опубликованно 11.03.2018 13:42

Фрікасе з телятини

Фрікасе з телятини — це тушковане м\'ясо з овочами, в даному випадку це телятина зі свіжим салатом, зеленою цибулею і кропом. Для додаткового смаку ми додамо в бульйон збиті зі спеціями і лимоном жовтки. Виходить чудово! Інгредієнти: Основні Телятина 1,5 кілограма Цибуля зелена 6 штук 1/2 головки часник Салат римський 3 штуки Олія оливкова 1/2 склянки Вода гаряча 1 літр Кріп свіжий хороша жменя Сіль за смаком Перець за смаком Кмин 1/2 чайної ложки Для заливки Жовток 3 штуки Лимон 2 штуки Сіль за смаком Перець за смаком Тахін (за бажанням) 2 столові ложки

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Каструля, сковорода, лопатка, віночок, тарілка, ніж, дошка. Приготування: Крок 1: тушкуємо телятину.

Розріжте м\'ясо на великі шматочки і обсмажте в олії з усіх боків. В кінці додайте сіль і перець. Вийміть телятину, коли вона змінить колір, і перекладіть в каструлю, прихопивши з собою половину масла з сковорідки.Влийте гарячу воду, додайте кмин і тушкуйте під кришкою протягом 1 години. Крок 2: смажимо овочі.

Зелень промийте і наріжте, відклавши трохи кропу для подачі.

Розігрійте на сковороді олію і киньте в нього порізану зелень.

Смажте недовго, буквально мить.

Салат повинен трохи розм\'якнути. Крок 3: тушкуємо м\'ясо з овочами.

Посмажену зелень перекладіть до м\'яса.В дірі сковороді посмажте дрібно нарізаний часник до тих пір, поки він не дасть аромат, а потім і його відправте в каструлю з телятиною.Перемішайте все і варіть протягом 15 хвилин. Крок 4: готуємо заливку.

Жовтки перелийте в тарілку, додайте цедру і сік лимонів, соус Тахін (якщо знайшовся такий під рукою) і добре збийте все разом з перцем і сіллю.

Перелийте трохи гарячого м\'ясного бульйону з каструлі з яловичиною та тонким струменем влийте його в яєчні жовтки, не припиняючи їх збивати. Крок 5: додаємо заливку до м\'яса.

Підготовлену заливку додайте в каструлю з тушкованим м\'ясом, постійно помішуючи, щоб вона тут же розподілилася рівномірно.

Зніміть з вогню, додайте залишився кріп і подавайте до столу! Крок 6: подаємо фрікасе з телятини.

Фрікасе з телятини подається гарячим як основне блюдо. Як гарнір зазвичай використовують варену картоплю та моркву, а так само крупи і каші, полента, наприклад.Приємного апетиту!



Категория: Новости