Яєчня з грибами і шинкою
Опубликованно 25.03.2018 10:56
Яєчня з грибами і шинкою — що може бути простіше і смачніше на сніданок? Яєчня — це поширене, я б навіть сказала традиційне блюдо, яке подається вранці по всьому світу. З чим її тільки не готують, але з грибами і шинкою виходить сытней і смачніше всього. Інгредієнти: Шинка 150 грам Цибуля ріпчаста 1 штука Печериці 4 штуки Цибуля зелена 6 пір\'я Яйця 6 штук Сіль за смаком Перець за смаком Олія оливкова 1 столова ложка
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Сковорода, лопатка, ніж, дошка. Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Шинку наріжте кубиками невеликого розміру.Гриби промийте, обсушіть і наріжте невеликими шматочками: капелюшки — скибочками, а ніжки — кружечками.
Ріпчасту цибулю поріжте пір\'ям, зелений — кільцями. Крок 2: смажимо цибулю з грибами.
Розігрійте на сковороді оливкове масло. Обсмажте в ньому цибулю (ріпчаста і частина зеленого) та гриби. Смажте протягом, приблизно, 3-х хвилин. Крок 3: додаємо шинку.
Додайте в сковороду нарізану шинку і добре перемішайте, не знімаючи з вогню. Крок 4: додаємо яйця.
Розбийте яйця спершу в тарілку, потім перелийте їх у сковорідку, додайте сіль і перець.
Готуйте все на середньому вогні, часто перемішуючи, ще протягом 3-5 хвилин, щоб яйця згорнулися і підсмажилися. Крок 5: подаємо яєчню з грибами і шинкою.
Викладіть яєчню в тарілку, прикрасьте зверху зеленою цибулею і подавайте до столу гарячим. Виходить дуже смачно! Деякі воліють додати томатний соус, але на мій погляд, він тут зайвий.Приємного апетиту!
Категория: Новости