Каре ягняти


Опубликованно 15.04.2018 09:57

Каре ягняти

Каре ягняти, приготоване на вечерю, стане чудовим завершенням дня. Ароматне запечене м\'ясо з невеликою кількістю спецій і білого вина. Звучить заманливо і апетитно, чи не правда? Інгредієнти: Каре ягняти 2 штуки Сіль за смаком Перець за смаком Розмарин сушений смаком Вино біле опціонально

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Форма для запікання, прихватки, фольга, стрічка. Приготування: Крок 1: готуємо каре ягняти.

М\'ясо ягняти гарненько промийте і обсушити паперовими рушниками. Покрийте каре розмарином, сіллю і перцем, розітріть спеції пальцями. Крок 2: запікаємо каре ягняти.

Візьміть високу форму для запікання, так щоб можна було поставити каре ягняти всередину і накрити зверху фольгою.Перехопіть реберця ниткою, щоб вони встали у формі корони. Влийте всередину форми біле вино, трохи, буквально на денце. Закрийте фольгою і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.Запікайте 40 хвилин, потім зніміть фольгу і готуйте ще 10-15 хвилин, щоб реберця подзолотились. Крок 3: подаємо каре ягняти.

Подавайте каре ягняти гарячим. Я підготувала до нього гарнір з вареної картоплі з маслом і зеленню, але ви можете вибрати щось інше на ваш смак.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Перед приготуванням м\'яса можна дати трохи полежати, просочуючись спеціями, так воно вийде ароматніший.



Категория: Новости