Курячі гомілки в кукурудзяних пластівцях
Опубликованно 20.04.2018 05:45
Курячі гомілки в кукурудзяних пластівцях смачні, соковиті, покриті зовні хрусткою скоринкою. Для початку гомілки відварюються, щоб не перетримати скоринку, і отримати при цьому готове всередині м\'ясо, так що як бонус у вас залишиться наваристий курячий бульйон. Інгредієнти: Курячі гомілки 4-5 штук Морква 1 штука Корінь петрушки 1 штука Часникова сіль 1 чайна ложка Чорний перець 1/2 чайної ложки Пластівці кукурудзяні 1 стакан Лист лавровий 1 штука Перець духмяний 2 горошини Вода-1,5 літра Борошно опціонально Масло рослинне для смаження
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Сковорода, каструля, тарілки. Приготування: Крок 1: подготалвиваем курячі гомілки.
Курячі гомілки добре промийте, так само переконайтеся, що м\'ясо розморожено повністю, не охолоджене. Крок 2: варимо курячі гомілки.
Відправте в воду моркву, корінь петрушки, всі спеції, сіль курячі гомілки. Поставте на вогонь і при повільному кипінні варити близько півгодини, тобто до м\'якості.Вийміть гомілки після варіння з бульйону і дайте їм трохи охолонути. Крок 3: паніруємо курячі гомілки.
Занурте курячі гомілки в борошно.
Потім обваляйте їх у збитих яйцях.
І нарешті опустіть у подрібнені кукурудзяні пластівці. Крок 4: смажимо курячі гомілки в кукурудзяних пластівцях.
Нагрійте на сковороді рослинне масло і обсмажте в ньому курячі гомілки. Не довго, всередині вони вже готові, вам потрібно тільки щоб скоринка з пластівців і яйця з борошном добре схопилася і стала хрусткою. Крок 5: подаємо курячі гомілки в кукурудзяних пластівцях.
Гомілки, обсмажені в кукурудзяних пластівцях, подавайте гарячими, разом з гарніром з пюре і, наприклад, салатом зі свіжих овочів.Приємного апетиту!
Категория: Новости