Картопляне пюре з консервованим горошком
Опубликованно 21.04.2018 00:54
Картопляне пюре з консервованим горошком — це апетитний і досить оригінальний гарнір. Пюре виходить дуже ніжним по текстурі і смаку. Та ви тільки подивіться на його колір! Діти будуть в захваті. Інгредієнти: Картопля 3-4 штуки Горошок консервований 1 банка Кріп (кілька гілочок Сіль за смаком Перець чорний мелений за смаком Вершки 30% 3-4 столових ложки Масло вершкове 1 столова ложка
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Толкушка, блендер, каструля, ложка. Приготування: Крок 1: варимо картоплю.
Картопля очистіть від шкірки, гарненько промийте і наріжте великими шматочками. Відправте в каструлю, залийте водою і варіть до готовності. Крок 2: подрібнюємо горошок.
Поки вариться картопля, відкрийте баночку з горошком, вилийте всю рідину, горошок пересипте в чашу блендера, додайте вершки і збийте до стану пюре. Крок 3: готуємо картопляне пюре з консервованим горошком.
З вареної картоплі злийте воду, додайте кріп, вершкове масло і товкачем перетворити на пюре.
Змішати картопляне пюре з гороховим, посоліть і поперчіть за смаком. Якщо вийшло сухе, додайте ще трохи жирних вершків. Крок 4: подаємо картопляне пюре з консервованим горошком.
Пюре можна подавати у формі кульок, які дуже просто робляться з допомогою ложки для морозива. Виходить смачний і красивий гарнір. Подавайте його з стравами з м\'яса, риби або птиці.Приємного апетиту!
Категория: Новости