Макарони з грибами
Опубликованно 04.05.2018 21:33
Макарони з грибами — швидко і просто. Елементарне блюдо, яке заощадить ваш час. Не обов\'язково чекати кілька годин на кухні, щоб приготувати ситний обід або вечерю! Інгредієнти: Макарони 150 грам Вода-1,5 літра Сіль за смаком Перець за смаком Базилік 1 чайна ложка Помідори, консервовані у власному соку 1 баночка Олія соняшникова 2 столових ложки Гриби печериці 400 грам Цибуля ріпчаста 1 штука
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Сковорода, кухонний ніж, лопатка, каструля. Приготування: Крок 1: варимо макарони.
Макарони киньте в киплячу підсолену воду. Варіть до стану аль-денте. Точний час зазначено на етикетці (варити треба на 30 секунд менше, ніж потрібно до повної готовності).Після готовності, відкиньте макарони на друшляк і нехай з них стече зайва рідина. Крок 2: готуємо грибний соус до макаронів.
Гриби промийте і наріжте тонкими скибочками.Розігрійте на сковороді рослинне масло і киньте в нього лук. Смажте на середньому вогні до м\'якості. Потім додайте гриби і продовжуйте обсмажувати все разом.
Помідори, консервовані (або заморожені) наріжте кубиками, видаливши шкіру і додайте в сковорідку з стали вже м\'якими грибів.Тушкуйте все разом, поки не випарується більша частина води. Додайте в кінці сіль, базилік і перець за смаком. Добре перемішайте. Крок 3: подаємо макарони з грибами.
Викладіть гарячі макарони на порційні тарілки, а зверху вилийте грибний соус. Подавайте поки не охололо. Дуже смачно і ситно.Приємного апетиту! Поради до рецепту:
– Можна посипати готову страву тертим сиром.
Категория: Новости